Hotel Bistrita*** Bacau - Cazare la standarde occidentale!


  •    Hotel Bistrita*** se bucura de toate facilitatile unui hotel de 3 stele si ofera celor ce ii trec pragul un ambient cald si elegant. Aflat in centrul orasului, la jumatate de ora de aeroport, hotelul constituie locul perfect atat pentru afaceri cat si pentru placere si relaxare. Conceput pentru exigentele tuturor, Hotelul Bistrita*** Bacau, ofera spatii de cazare cu o atmosfera perfecta pentru calatorul decis sa îi treaca pragul. Dispunand de 62 spatii de cazare mobilate modern, Hotelul Bistrita*** Bacau va invita sa va bucurati de rafinamentul decorurilor si sa va simtiti „ca acasa”.

       Fiecare turist cazat la Hotel Bistrita*** Bacau este un oaspete de onoare ce va beneficia de o gama variata de servicii asigurate de un personal calificat si cu experienta în domeniu.


  •                                                                                         

  •    Cand aveti intalniri in Bacau în contexte de afaceri, fie clienti, parteneri, potentiali clienti sau angajati, acest lucru implică întotdeauna o mare responsabilitate. Dacă trebuie sa convingeti partenerii dumneavoastră despre rentabilitatea unui proiect, sa convingeti clientii dvs. sau potentialii clienti ca ceea ce aveti de oferit este cel mai bun lucru pe care il pot obţine, sau pentru a creşte încrederea şi loialitatea angajatilor prin traininguri periodice, evenimentul organizat de dvs. trebuie să fie un succes complet.
       Sala de conferinte a Hotelului Bistrita*** Bacau isi asteapta oaspetii cu cele mai moderne dotari in materie de prezentari multimedia si cu o capacitate de 20 de locuri. Acest spatiu se pliaza pe specificul diverselor evenimente, de la intalniri de afaceri la prezentari de proiecte si diferite reuniuni.